Toinen miljardööri-sijoittaja paljastaa olevansa pitkään Bitcoinissa – Stanley Druckenmiller sanoo, että Bitcoinilla on potentiaalia ylittää kulta

Tärkeimmät kohokohdat:

  • Miljardierisijoittaja Stanley Druckenmiller on paljastanut omistavansa Bitcoinin
  • Druckenmillerin mukaan nuoremmat sukupolvet voisivat houkutella Bitcoinia arvon säilyttäjänä
  • Legendaarinen sijoittaja totesi, että Bitcoin voi ylittää kullan, koska se on epälikvidimpi ja näyttää enemmän volatiliteettia

Miljardierisijoittaja Stanley Druckenmiller sanoo omistavansa Bitcoinin

Miljardierisijoittaja Stanley Druckenmiller, joka oli aiemmin Duquesne Capitalin puheenjohtaja ja toimi myös George Sorosin Quantum-rahaston pääportfolionhoitajana, paljasti omistavansa Bitcoin BTC: n, 1,20%.

Druckenmiller kommentoi BTC: tä äskettäin esiintyessään CNBC: ssä. Vaikka hän totesi omistavansa paljon enemmän kultaa kuin Bitcoinin, Druckenmiller sanoo, ettei olisi yllättynyt nähdessään Bitcoinin ylittävän kullan, jos vedonlyönti kullasta osoittautuu onnistuneeksi.

Druckenmiller ehdotti kahta perustetta miksi hänellä on Bitcoin. Druckenmillerin mukaan nuoria sijoittajasukupolvia houkuttelee Bitcoin arvovarastoksi:

„Se voi olla omaisuusluokka, joka houkuttelee paljon arvovarastona sekä Millennialle että uudelle länsirannikon rahalle – ja kuten tiedät, heillä on paljon sitä. Se on ollut olemassa jo 13 vuotta ja joka päivä kuluu enemmän vakautta. „

Hän sanoi myös, että  Bitcoin Revolution on mahdollisuus ylittää kulta yksinkertaisesti siksi, että se ei ole niin vakiintunut. Pienemmällä likviditeetillä ja suuremmalla volatiliteetilla Bitcoinin nousu on huomattavasti suurempi:

„Omistan monta kertaa enemmän kultaa kuin omistan Bitcoinin, mutta rehellisesti sanottuna, jos kultapanos toimii, Bitcoin-veto toimii todennäköisesti paremmin, koska se on ohuempi, se on epälikvidi ja siinä on paljon enemmän beetaa.“

Sijoittamisessa »beeta« viittaa omaisuuden volatiliteettiin verrattuna laajempiin markkinoihin.

Druckenmiller ei ole ainoa merkittävä sijoittaja, joka on julkisesti ilmoittanut pitkän kannan Bitcoinista. Toukokuussa makrosijoittaja Paul Tudor Jones paljasti, että hän investoi Bitcoinin suojautuakseen rahatulostukselta ja fiat-valuuttojen mahdolliselta devalvaatiolta.

Real Visionin toimitusjohtaja Raoul Paul kommentoi Druckenmillerin Twitterissä tekemiä huomautuksia, että Druckenmillerin Bitcoin-kommenttien merkitystä ei voida yliarvioida: