Top 6 DeFi Platform Opties voor Crypto-gebruikers om geld te laten groeien

DeFi groeit echter voortdurend, slechts enkele mensen in de cryptowereld hebben baat bij het gebruik van dergelijke platforms. Hier zijn Top-6 opties die gebruikt kunnen worden om op deze manier geld in te zamelen.

Veel crypto-gebruikers hebben gehoord over DeFi en enkele van de bekendere platformopties. Echter, slechts enkele crypto-gebruikers maken gebruik van deze platformen. Als ze op zoek zijn naar manieren om hun crypto investeringen te laten werken voor hen zou het redelijk zijn om DeFi platformopties te overwegen.

Momenteel is Ethereum de meest gevestigde en grootste, open gedecentraliseerde blokketen. Het hele DeFi en al zijn projecten zijn gebaseerd op ETH.

De Fi maakt nog steeds een aanzienlijke groei door. Momenteel is het meer dan 2 miljard dollar markt, die reeds werd ingezet op verschillende platformopties die uitwisselingsdiensten, leendiensten, tokenisatiediensten, monetaire bankdiensten (bv. de uitgifte van stablecoins) of andere financiële instrumenten en risicobeheersinstrumenten zoals voorspellings- of derivatenmarkten aanbieden.

Decentrale financiële platformopties bieden traditionele diensten aan klanten op een veilige, gedecentraliseerde en snelle manier, waardoor iedereen met een internetverbinding over de hele wereld toegang heeft tot verschillende financiële diensten/producten. Crypto-klanten kunnen lenen, verhandelen, lenen, investeren en zelfs hun fondsen laten groeien in DeFi-protocollen zonder te vertrouwen op tussenpersonen zoals banken en andere financiële instellingen.

Dit zijn de zes belangrijkste opties van het DeFi-platform die gebruikers in staat stellen om hun fondsen te investeren, te lenen, interesten te verdienen, fondsen te lenen en zelfs complexe financiële producten te verhandelen zonder iemand om toestemming te vragen om een rekening te openen.

MakerDao

MakerDao protocol is een efficiënte en betrouwbare open-source blokketen. Het platform is een boeiende ervaring die klanten die Ether-cryptocurrency en toegang tot MetaMask in hun mobiele apparaten hebben, in staat stelt zich geld te lenen in de vorm van DAI.

DAI is een stabiele en gedecentraliseerde virtuele valuta die is gekoppeld aan fiatvaluta, zodat gebruikers geld kunnen lenen en uitlenen. Het wordt gecreëerd wanneer klanten Ethereum cryptocurrency als onderpand storten in wat wordt geïdentificeerd als Collateralized Debt Positions (een persoonlijke slimme kluis met Ether).

Compound

Compound is een ander belangrijk platform, dat decentrale en algoritmische geldmarkten met vaste rentetarieven creëert. Het platform stelt klanten in staat om Ether en penningen in het protocol te investeren, goede rentetarieven te verdienen en Ether en penningen uit te lenen en te lenen tegen onderpand voor short-sell, gebruik of investeringen.

Uniswap

Uniswap is een gerenommeerd platform dat klanten in staat stelt om zonder vertrouwen te ruilen, wat betekent dat alle transacties kunnen worden uitgevoerd op het slimme contractnetwerk. Uniswap maakt geen gebruik van orderportefeuilles. In plaats daarvan maakt het gebruik van een claimstructuur die bekend staat als liquiditeitspools, wat helpt bij het vergroten van de uitwisselingsliquiditeit van het platform. Zo kunnen gebruikers liquiditeit aanbieden voor anderen die van plan zijn om tokens uit te wisselen, of ze kunnen tokens tegen elkaar uitwisselen.

Synthetix

Synthetix is een platform, dat klanten in staat stelt om synthetische activa te creëren en vervolgens te verhandelen. Dergelijke synthetische activa zijn normaal gesproken ‚on-chain‘ activa, die de waarde van verschillende ‚real-world‘ activa volgen.

Synthetix stelt klanten in staat om toegang te krijgen tot en te beleggen in „Synths“ (synthetische activa), die van alles kunnen zijn: indexen, aandelen, fiat valuta’s (bijvoorbeeld dollars), cryptocurrency’s bijvoorbeeld Bitcoin Method, energie en landbouwgrondstoffen, goud en andere activa. Alles wat wordt verhandeld kan op dit platform worden gebracht.

dYdX

dYdX is een ander essentieel platform, dat derivaten, opties en margehandel naar de crypto ruimte brengt. Het platform stelt klanten in staat om te lenen, te verhandelen, te lenen en te investeren binnen USDC stablecoin, DAI cryptocurrency en Ethereum markten. Bovendien biedt het zowel cross- als isolated margin trading en biedt het eeuwigdurende marktcontracten aan met USDC en BTC die tot 10x de hefboomwerking op BTC bieden.

InstaDApp

InstaDApp is een big shot platform dat verschillende DeFi-diensten aanbiedt, zoals het beheer van virtuele activa, het lenen, uitlenen, het hefboomeffect, het ruilen, en andere. Het platform biedt één-klik schakelplatforms die gebruikers in staat stellen gemakkelijk over te schakelen naar goedkopere uitleenplatforms met een lagere rente, met name voor MakerDao en Compound. Het is een vriendelijk platform waar gebruikers gemakkelijk geld kunnen bezitten, ruilen, verhandelen, lenen, investeren en laten groeien.

De slimme manier om geld te laten groeien

Het is duidelijk dat de opties van het DeFi-platform, zoals hierboven geïllustreerd, financiële diensten bieden die het gat opvullen dat achterblijft in de traditionele financiële en bancaire sector. Ze dienen dan ook als nieuwe platformen die financiële inclusie mogelijk maken en voldoen aan de wijdverspreide adoptiebehoeften voor crypto en blockchain. Ze brengen non-custodial financiële diensten naar de massamarkt door gebruik te maken van Ethereum’s slimme contract- en interoperabiliteitscapaciteiten. Met DeFi kunnen gewone mensen hun geld in gedecentraliseerde vermogensbeheerplatforms stoppen en tot 20%, en in sommige gevallen zelfs meer, aan rente verdienen.